Folks kept asking “When are you reading at the Carrboro Poetry Festival?” Now I know. Between noon and 1:30 on Sunday May 22. But there are many others reading at other times. Poet’s bios [here] are in alphabetical order by first name. Here’s what we have of the still unofficial schedule so far:

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Saturday May 21 12 PM – 9 PM
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

11:00 SETUP/FOOD

Session A 12 PM – 1:30 PM
A 12:00 OPENING
12:15 Amy King
12:30 Julian Semilian
12:45 Sue Soltis
1:00 Todd Sandvik
1:15 Mel Nichols

1:30 15 MIN BREAK

Session B 1:45 PM – 3:05 PM
B 1:45 INTRO
1:50 Ken Rumble
2:05 Tanya Olson
2:20 Dale Smith
2:35 Mary Margaret Sloan
2:50 Joseph Donahue

3:05 30 MIN BREAK

Session C 3:35 PM – 4:40 PM
C 3:35 INTRO
3:40 Standard Schaefer
3:55 Rod Smith
4:10 Evie Shockley
4:25 Linh Dinh

4:40 15 MIN BREAK
Session D 4:55 PM – 6:00 PM
D 4:55 INTRO
5:00 Heriberto Yepez
5:15 Allyssa Alexandra Wolf
5:30 Gerald Barrax
5:45 Tony Tost

6:00 DINNER BREAK

Session E 7:30 – 9 PM
E 7:30 INTRO
7:45 Carl Martin
8:00 Lee Ann Brown
8:15 Philip Nikolayev
8:30 Harryette Mullen
8:45 Christian Bok

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sunday May 22 12 PM – 6 PM
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

11:00 SETUP/FOOD

Session F 12 PM – 1:30 PM
F 12:00 Introduction
12:15 Mack Ivey
12:30 Joanna Catherine Scott
12:45 Paul Jones
1:00 Chris Vitiello
1:15 TBD

1:30 15 MIN BREAK

Session G 1:45 PM – 2:50 PM
G 1:45 INTRO

1:50 Gabriel Gudding
2:05 Hoa Nguyen
2:20 Murat Nemet-Nejat
2:35 Patrick Herron

2:50 30 MIN BREAK

Session H 3:20 PM – 4:25 PM
H 3:20 INTRO
3:25 Reb Livingston
3:40 Hristo Ivanovski
3:55 Andrea Selch
4:10 Randall Williams

4:25 15 MIN BREAK

Session I 4:40 PM – 6 PM
4:45 Heidi Lynn Staples
5:00 Daniel J. Wideman
5:15 Marcus Slease
5:30 Tessa Joseph
5:45 CLOSING

Leave a Reply